Om

Hej där! Vem är då den här Eyvind Johansson? Eyvind Johansson är en privatperson som driver den här webbplatsen om Biodling samt är pensionär med en ålder på 84 år +. Mitt stora nöje är biodling därtill att vistas i naturen.

Odlingen av bin var våren 2022, 11 enheter samt efter oxalbehandlingen i december 2022 med 8 bikupor eftersom 3 bisamhällen hade dött. Vetskapen i början av år 2023 är att alla 8 bisamhällen lever för tillfället.

Det är nog med lite tur samt också flitiga försök med avel av nya drottningar som har givit att drottningarnas bin har blivit riktigt villiga till att städa sin kupa. Hur länge kan de vara detta?

De tre bisamhällena som dog vars bin uppvisade riktigt dålig vilja till att städa, Varroakvalstren i kuporna tog död på de enheterna.

Webbadressen är: https://www.eyvindjohansson.se

Kontakt: veteranbiodlare@eyvindjohansson.se

När du skickar e-post till mailadressen veteranbiodlare@eyvindjohansson.se. Då samtycker samt godkänner du att dina personuppgifter (GDPR) får lagras i e-postens lista över kontakter. Inga personuppgifter lämnas eller säljs till tredje part. Du får när du det önskar skicka ett meddelande till mailadressen om att bli raderad från listan.